Main content

Amerpoort

Organisatie
drie lachende personen

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. We werken daaraan met cliënten en met iedereen die voor hen belangrijk is: familie, buren en vrijwilligers. Zodat zij net als anderen mee kunnen doen in de samenleving. Dit doen we in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijamerpoort.nl

Bekijk de website van Amerpoort

Zorglocaties met vacatures

 • Cariljonplein

  Locatie in Baarn

  Cariljonplein is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn.

  Cariljonplein
 • Nova-Fido is een kleinschalige dagbesteding voor jongeren met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

  nova en fido
 • Isengardlaan 5 en 7

  Locatie in Baarn

  Isengardlaan 5 en 7 is een ruime, geschakelde woning voor 8 mensen met een ernstig verstandelijke beperking en een speciale zorg- en/of begeleidingsvraag.

  Isengardlaan 5 en 7
 • Isengardplein 18 en 20

  Locatie in Baarn

  Isengardplein 18 en 20 is een kleinschalige behandel- en woonvoorziening in Baarn voor kinderen en jongeren met een zeer intensieve begeleidingsvraag.

  locatie
 • Mariaoordlaan

  Locatie in Baarn

  Op Mariaoordlaan 1, 3 en 5 wonen jongvolwassenen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Soms is er ook sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag en/of een stoornis in het autismespectrum.

  amerpoort
 • Vosseveld

  Locatie in Soest

  Op het groene, parkachtige terrein Vosseveld in Soest staan 4 woningen voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

  Locatie vosseveld